Jegyek

Tisztelt Vendégeink!

A vírusidőszak okán 2021 nyarától nem kell előre fizetni a jegyek árát, csupán az előadásra történő belépéskor, de a foglalással akkor is garantált a helyük, amennyiben nincs még a kezükben a belépőjegy.

Előadásainkra egységesek a belépőjegy árak, melyek 1 éves kortól fizetendők.

Figyeljék a program reklámanyagait a helyi és az országos médiában! A vírusidőszak okán 2020 őszétől ún. arany jegyeket is forgalomba hozunk a “ki korán kel, aranyat lel” elv alapján, mely jegyek akár 33-50% kedvezménnyel is megvásárolhatók korlátozott számban, a jegy.hu oldalon.

Ezen szolgáltatást azért vezettük be, hogy a várható érdeklődést lehetőség szerint minél hamarabb felmérhessük. Ezzel segítik munkánkat abban, hogy ne kelljen lemondani az előadást érdeklődés hiányában.

Egyes helyszíneken az előadást befogadó intézmény is értékesít helyben elővételben. Ahol erre nincs lehetőség, ott – általában – a jegy.hu internetes oldalon utalással történő azonnali fizetéssel, vagy előrendelve az info@mesehajo.com címen juthatnak hozzá belépőjegyükhöz.

 

Az előrendelések előnyei:

– nem kell előre fizetni a jegyek árát, csupán az előadásra történő belépéskor

– kedvezményes áron vásárolhatják meg jegyeiket

– az e-mail címen előrendelt belépőjegyek további opciója, hogy ha megosztják Facebook oldalunkat, és azt a jegy átvételekor bemutatják a helyszínen, gyermeke(i) részére ajándék zászló(ka)t adunk

A koronavírus okán bevezetett konstrukció arra is lehetőséget ad, hogy egy esetleges előadás elmaradás esetén ne kelljen visszaigényelni az előre befizetett összeget, vagy amennyiben mégsem kívánják megtekinteni az előadást, a rendezők semmilyen anyagi követeléssel ne élhessenek Önökkel szemben!

Amennyiben elővételben vásárolják meg jegyeiket, de az adott előadás technikai probléma miatt elmarad, a jegyek a rendező szerv által megjelölt új időpontra érvényesek. Amennyiben az új időpontban sem kerül megrendezésre az előadás, csak ebben az esetben van lehetőség a befizetett összeg visszaigénylésére, a vásárlás helyén, illetve a szolgáltatónál.

További Információ

info@mesehajo.com

jegyfoglalás

info@mesehajo.com

Írjon üzenetet!