Tisztelt Vendégeink!

A vírus időszak okán 2021 nyarától nem kell előre fizetni a jegyek árát, csupán az előadásra történő belépéskor, de a foglalással akkor is garantált a helyük, amennyiben nincs még a kezükben a belépőjegy, de azt a program kezdete előtti utolsó 15 percig átveszik a helyszínen.
Előadás kezdete előtt 15 perccel a rendezőség fenntartja a jogot az át nem vett jegyek továbbértékesítésére.

Előadásainkra egységesek a belépőjegy árak, melyek 1 éves kortól fizetendők.

Figyeljék a program reklámanyagait a helyi és az országos médiában! A vírusidőszak okán 2020 őszétől ún. arany jegyeket is forgalomba hozunk a “ki korán kel, aranyat lel” elv alapján, mely jegyek akár 33-50% kedvezménnyel is megvásárolhatók korlátozott számban, a jegy.hu oldalon.

Ezen szolgáltatást azért vezettük be, hogy a várható érdeklődést lehetőség szerint minél hamarabb felmérhessük. Ezzel segítik munkánkat abban, hogy ne kelljen lemondani az előadást érdeklődés hiányában.

Egyes helyszíneken az előadást befogadó intézmény is értékesít helyben elővételben. Ahol erre nincs lehetőség, ott – általában – a jegy.hu internetes oldalon utalással történő azonnali fizetéssel, vagy előrendelve a kezdő oldalon található plakátokra kattintva adhatja le rendelését.

Az előrendelések előnyei:

  • nem kell előre fizetni a jegyek árát, csupán az előadásra történő belépéskor
  • kedvezményes áron vásárolhatják meg jegyeiket
  • az e-mail címen előrendelt belépőjegyek további opciója, hogy ha megosztják Facebook oldalunkat, és azt a jegy átvételekor bemutatják a helyszínen, gyermeke(i) részére ajándék zászló(ka)t adunk
  • A koronavírus okán bevezetett konstrukció arra is lehetőséget ad, hogy egy esetleges előadás elmaradás esetén ne kelljen visszaigényelni az előre befizetett összeget, vagy amennyiben mégsem kívánják megtekinteni az előadást, a rendezők semmilyen anyagi követeléssel ne élhessenek Önökkel szemben!
  • Ha nem jelenik meg az előadáson, semmilyen értesítést nem kell küldjön, és semmilyen további kötelezettség nem terheli.
  • Amennyiben elővételben vásárolják meg jegyeiket, de az adott előadás technikai probléma miatt elmarad, a jegyek a rendező szerv által megjelölt új időpontra érvényesek. Amennyiben az új időpontban sem kerül megrendezésre az előadás, csak ebben az esetben van lehetőség a befizetett összeg visszaigénylésére, a vásárlás helyén, illetve a szolgáltatónál.

További Információ

info@mesehajo.com

Jegy foglalás

Jegyfoglalást a nyitó oldalon található események plakátjaira kattintva lehet leadni.

Írjon üzenetet!

A lehető legmaharabb válaszolunk üzenetére!