Micimackó fázik poszter 2023.09.

2024.01.20. – EGER – BARTAKOVICS BÉLA KÖZÖSSÉGI HÁZ – Micimackó fázik koncert / társas / játék

Online foglalás esetén az eseményen való részvétel 3 300 forint, 1 éves kortól egységáras. Amennyiben a helyszínen, vagy alvállalkozói jegyértékesítőknél vált jegyet, annak ára is 3 500 forint. Kérjük használja lent található foglalási űrlapot, majd az esemény helyszínen jelezze kollégáinknak, hogy online jegyfoglalása van.

📍 Helyszín: Eger, Bartakovics Béla Közösségi Ház (3300 Eger, Knézich Károly u. 8.)
🕑 Az esemény időtartama: Kb. 60 perc
👦 1 éves kortól ajánlott

Történet: Micimackó fázik! – Ez aztán egy kakukktojás a Dörmögő Dömötör Színház repertoárjában.
A cím Bródy János szüleménye, de ez nem véletlen! Az Almaszósszá formálódott zenekari gárda hűen Bródy úr munkásságához, kizárólag az általa megírt dalokat prezentálja, mondhatnánk ezt úgy is, hogy Halász Judit tribute koncert formájában, de mivel ez nem egyszerűen csak egy koncert, mert Orosz Csenge színművész / énekesnő vezetésével mese és társasjáték is egyben.

Elhangzik az összes fontos XX. századi gyereksláger, XXI. századi köntösbe kötve kössz, ha jössz.
Az ajánlás itt felesleges, mert a tapasztalat az, hogy nem volt még város a produkció életében, amelyben a nagymamák ne csápoltak volna, az anyukák nem kapkodták volna el a jegyeket, és a gyerekek ne táncoltak volna.

FIGYELEM! Az előadás koncert műfajú, így egyes helyszíneken a terem ill. a nézőtér berendezése nem minden esetben színházi ültetéses módon történik. Ahol lehetséges, tánctér kerül kialakításra.

dátum

2024 jan 20
Expired!

időpont

10:00 - 11:00

Részvételi díj

3300 Ft.

helyszín

EGER - BARTAKOVICS BÉLA KÖZÖSSÉGI HÁZ
3300 Eger, Knézich Károly u. 8.
kategóriák