Dr. Bubó poszter 2023.09.

2024.01.13. – RÉVKOMÁROM /SK/ – MATICA SZLOVÁK HÁZ – Dr. Bubó mesejáték

Online foglalás esetén az eseményen való részvétel 12 EUR, 1 éves kortól egységáras. Amennyiben a helyszínen, vagy alvállalkozói jegyértékesítőknél vált jegyet, annak ára is 15 EUR. Kérjük használja lent található foglalási űrlapot, majd az esemény helyszínen jelezze kollégáinknak, hogy online jegyfoglalása van.

📍 Helyszín: Révkomárom (SK), Matica Szlovák Ház (945 01 Komárom, M.R. Stefanika 904/6)
🕑 Az esemény időtartama: Kb. 60 perc
👦 1 éves kortól ajánlott

Történet: Dr. Bubó – A népszerű-közkedvelt-rajongott bagolydoki most aztán rendhagyó rendelőt nyit meg az erdő közepén.

Az még hagyján, hogy az eredeti műben szereplő állatok közül néhányat kezelésbe vesz – a végeredményről ne beszéljünk, majd a színpadon kiderül… -, de amikor elfogynak a szereplők, hm úgy értem a betegek, kreálni kell újakat!

Így kerül dalban mondva a darabba Vuk, a Nagy Ho-ho-ho, de még Micimackó is. Hogy ők milyen betegséggel küzdenek, az talány, de a musical műfaj már önmagában gyógyszer, ha orvosi, és mellékhatás nélküli hallgatást szolgálja.

Figyelem! Itt nincsenek bábok, csak nagy méretű nénik és bácsik, akik jó kedvvel, bőséggel szórakoztatnak. Szép a hangjuk, így akik ezt szeretik, ne maradjanak otthon.

FIGYELEM! Az előadáson nem használunk sem taps gépet, sem egyéb hangulatfokozó, stimuláló szert. Miért nem? Mert nincs rá szükség.

Tags:

dátum

2024 jan 13
Expired!

időpont

17:00 - 18:00

Részvételi díj

4400 Ft.

helyszín

RÉVKOMÁROM (SK) - MATICA SZLOVÁK HÁZ
945 01 Révkomárom, M.R. Stefánika 904/6
kategóriák