Dr. Bubó poszter 2023.09.

2024.01.13. – GÚTA /SK/ – ADAMIS ANNA VÁROSI MŰVELŐDÉSI KÖZPONT – Dr. Bubó mesejáték

Online foglalás esetén az eseményen való részvétel 10 EUR, 1 éves kortól egységáras. Amennyiben a helyszínen, vagy alvállalkozói jegyértékesítőknél vált jegyet, annak ára is 12 EUR. Kérjük használja lent található foglalási űrlapot, majd az esemény helyszínen jelezze kollégáinknak, hogy online jegyfoglalása van.

📍Helyszín: Gúta (SK), Adamis Anna Városi Művelődési Központ (946 03 Gúta, Templom u. 4.)
🕑 Az esemény időtartama: Kb. 60 perc
👦 1 éves kortól ajánlott

Történet: Dr. Bubó – A népszerű-közkedvelt-rajongott bagolydoki most aztán rendhagyó rendelőt nyit meg az erdő közepén.
Az még hagyján, hogy az eredeti műben szereplő állatok közül néhányat kezelésbe vesz – a végeredményről ne beszéljünk, majd a színpadon kiderül… -, de amikor elfogynak a szereplők, hm úgy értem a betegek, kreálni kell újakat!
Így kerül dalban mondva a darabba Vuk, a Nagy Ho-ho-ho, de még Micimackó is. Hogy ők milyen betegséggel küzdenek, az talány, de a musical műfaj már önmagában gyógyszer, ha orvosi, és mellékhatás nélküli hallgatást szolgálja.
Figyelem! Itt nincsenek bábok, csak nagy méretű nénik és bácsik, akik jó kedvvel, bőséggel szórakoztatnak. Szép a hangjuk, így akik ezt szeretik, ne maradjanak otthon.
FIGYELEM! Az előadáson nem használunk sem taps gépet, sem egyéb hangulatfokozó, stimuláló szert. Miért nem? Mert nincs rá szükség.

Tags:

dátum

2024 jan 13
Expired!

időpont

11:00 - 12:00

Részvételi díj

3800 Ft.

helyszín

GÚTA /SK/ - VÁROSI MŰVELŐDÉSI KÖZPONT
946 03 Gúta, Templom u. 4.
kategóriák